Totaal aantal pageviews

woensdag 19 april 2023

Nomen

 


Deze vond ik tijdens het uitzoeken van oude foto's. Het zou kunnen dat ik hem al eerder plaatste, in het begin hield ik nog niet alles bij in mapjes. 

Deze is me kort geleden gestuurd door bloglezer Esther. 'Mevrouw de Koning mag de rol van de koning gaan onderzoeken', schreef ze. 
Esther heeft oog voor de zaak hoor, ze stuurde tegelijkertijd een neo'tje en een gezichtje. Dank Esther.


Bloglezer Marij (ze noemt zichzelf een dagelijkse lurker),  vond deze Neo in het plaatselijke dagblad en vond hem de moeite waard  om op te sturen. Voor- en plaatsnaam haalde ze weg. Nou het is nog goed te volgen hoor Marij. Van den Biggelaar met een varkensbedrijf. En dankjewel 


Deze vond ik zelf, ook bij mijn oude foto's. De foto plaatste ik eerder, in een heel ander verband. Nu viel me de naam van de schilder van deze lezende man ineens op: Gerrit van Blaaderen.



Ook de twee Neo's hierboven werden me door Esther gestuurd. Ze schrijft: 'Ik vond alweer 2 neo’tjes. Al weet ik niet of de tweede daadwerkelijk een neo is? 
Mevrouw Merel die bioloog is en een boek over de natuur schreef. En mevrouw de Wolf- de Wolff die oog in oog stond met een wolf'. 

Dank allen. superleuk dat jullie meedoen!

En op de valreep, gisteravond in Tussen Kunst en Kitsch  ging het over een schilderij, gemaakt door de schilder Barend Kunst.





10 opmerkingen:

izerina zei

Zouden de mensen het zelf beseffen?

Sjoerd zei

dat is een hele mooie verzameling vandaag...

Judy zei

Je zal maar dubbel Wolf heten en een wolf ontmoeten! Geweldig!

Jolande zei

Die zijn ook weer leuk. Wolf wolf die een wolf ziet :-)

Kitty zei

Ze zijn weer leuk! Ik denk dat je er oog voor moet hebben of dat het een beetje in je systeem moet zitten, ik kom ze maar zelden tegen.

conny's quilts en creaties zei

Geweldig. Die van mw wolf hadden wij ook gezien. Dat verzin je gewoon niet!

Ferrara zei

Weer fijn bij elkaar gesprokkeld. Je moet met je toestel in de aanslag voor de Tv zitten, gelukkig kun je terugkijken en alsnog een foto maken, zo doe ik het vaak wel.

Aleida zei

Tis net even anders, maar vond m wel aardig: gisteren liep ik langs tandartsenpraktijk Bijl. Misschien is het er heel prima, maar t zou niet m'n eerste keus zijn

miekequilt zei

Die mevrouw Wolf is toch geweldig leuk zeg. De andere ook, maar deze vond ik er echt bovenuit springen.

Josephine zei

Vandaag is het weer een geweldig mooie verzameling bij elkaar.
Heel af en toe kom ik ook weleens zoiets tegen maar ik denk ook
dat je er wel oog voor moet hebben. Ga toch eens extra opletten
of ik iets tegenkom.